L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana

L'Ajuntament de l'Ampolla posa en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Ajuntament
  • Ajuntament
Serveis

L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en funcionament l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ampolla que permetrà atendre les persones que necessiten orientació de qualsevol mena o bé volen presentar un suggeriment o una queixa.

L'OAC està ubicada a la plaça Manel Ferré, 2 - despatx 1 i obre els dissabtes, de 10 a 12.30 hores. L'atenció és presencial i es poden consultar tots els temes que afectin la ciutadania i estiguin relacionats amb l'Ajuntament. Així mateix, s’ofereix informació sobre gestions relacionades amb altres administracions i grans prestadors de serveis públics com llum, aigua, gas i entitats bancàries.

“La missió de l’OAC no és tramitar expedients, sinó orientar els veïns i veïnes sobre quins són els seus drets, on i com exercir-los”, explica Cristina Bellés, regidora d’Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de l'Ampolla.

Amb aquest servei l'administració local vol aconseguir una relació amb la ciutadania més àgil i simplificada. “L'objectiu és fer una administració encara més eficient, pròxima i oberta per a la ciutadania. L'atenció serà inicialment presencial perquè entenem que és la manera ideal per donar un servei concret. En cas que sigui necessari tenir més d’una reunió amb un veí o veïna, es poden establir, de comú acord amb la persona interessada, fórmules de comunicació més flexibles que les visites presencials”, especifica la regidora d'Atenció Ciutadana.

També et pot interessar...

A partir del 3 de juny, s’obren les inscripcions per al campus Estiu Ideat 2024
23/05/2024
La Regidoria de Cohesió Social de l'Ajuntament de l'Ampolla ha organitzat un any més el campus Estiu Ideat 2024, que tindrà lloc de l'1 de juliol al 30 d'agost.
L'Ajuntament de l'Ampolla posa en marxa un nou servei gratuït de recollida de voluminosos
17/05/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla posarà en marxa aquest mes de juny un nou servei gratuït de recollida de voluminosos. Des del juny fins al setembre, el servei serà setmanal, i del setembre al maig es realitzarà de manera quinzenal.
El COPATE valora molt positivament l'acollida del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el porta a porta
06/09/2023
El president del COPATE, Xavier Faura, s'ha reunit recentment amb l'alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i amb el regidor de Gestió de Residus de l’Ampolla, Sebastià Castañeda, per fer una valoració sobre els primers mesos del servei de recollida de la fracció orgànica mitjançant el sistema porta a porta adaptat als establiments considerats grans generadors.
Obertes les inscripcions per als campus d’estiu de l’Ampolla
19/05/2023
Els infants de l’Ampolla aquest estiu podran triar entre diferents modalitats de campus, segons les seves preferències esportives i de lleure.
Fins al 15 de maig, respon l'enquesta de satisfacció sobre el menjador i els serveis d'acollida de l'Escola Mediterrani
25/04/2023
L'Ajuntament de l'Ampolla ha posat en marxa una enquesta de satisfacció a través de la plataforma digital 'Decidim l'Ampolla'.