Més de 400 esportistes participen en l’Ampolla&Deltebre Bàsquet CUPMés de 400 esportistes participen en l’Ampolla&Deltebre Bàsquet CUP

Més de 400 esportistes participen en l’Ampolla&Deltebre Bàsquet CUP

Més de 400 esportistes participen en l’Ampolla&Deltebre Bàsquet CUP

Més de 400 esportistes participen en l’Ampolla&Deltebre Bàsquet CUP

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

Els municipis de Deltebre i de l’Ampolla seran seu, del dia 27 fins al dia 29 de maig, de la competició de minibàsquet l’Ampolla&Deltrebre Bàsquet Cup, la qual està organitzada pel Club Bàsquet Tarragona, amb la col·laboració dels ajuntaments de l’Ampolla i de Deltebre.

L’Ampolla&Deltrebre Bàsquet Cup reunirà més de 400 esportistes, en categoria infantil i cadet, de diversos equips de Catalunya, i alguns de la Comunitat Valenciana. La competició es jugarà en seus de les dues poblacions: a l’Ampolla, el torneig se celebrarà al Poliesportiu Municipal i al Pavelló Municipal i, en el cas de Deltebre, al Centre Esportiu del Delta.

Entre els 35 equips participants, cal destacar el mateix Club Bàsquet Tarragona, però també el Club Bàsquet Tortosa, Salle Tarragona, Reus Deportiu, Sant Llorenç, Santa Perpètua, Morell, Montessori, etc. La inauguració es realitzarà aquest divendres 27 de maig, a les 21 hores, al Centre Esportiu del Delta. Els partits es disputaran el dissabte, entre les 10.30 hores i fins a les 14.15 hores, i des de les 16 hores fins a les 19.45 hores. El diumenge, la jornada serà matinal i s’iniciarà a les 10.30 hores i clourà a les 14.15 hores.

El torneig compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana de Bàsquet i el Col·legi d’Àrbitres de Bàsquet.

L'Ampolla&Deltrebre Basquet Cup
L'Ampolla&Deltrebre Basquet Cup

També et pot interessar...

Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià
17/09/2023
L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.
L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla
04/07/2023
El XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla es va disputar els dies 1 i 2 de juliol. El primer premi, dotat amb 2.500 euros, se'l va emportar l'equip Teslaboral; la segona posició va ser per a l'equip Flashback Salou, que va guanyar el premi de 1.000 euros; i el tercer premi, dotat de 500 euros, va ser per a l'equip Bar Àngel Els Valentins.
Albert Jiménez Garces i Ana López de San Roman Blanco, guanyadors del XVIII Ironcat l'Ampolla
14/05/2023
El XVIII Ironcat l’Ampolla, celebrat aquest dissabte, ha comptat amb la participació de 95 triatletes procedents de diferents indrets de Catalunya, de l’Estat espanyol i d’Europa.
Aquest dissabte, l'Ampolla serà l'escenari de la 18a edició de l'Ironcat
10/05/2023
La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Ampolla, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Triatló, organitza un any més l'Ironcat, que enguany arriba a la 18a edició.
El ‘Running Series 10.000 de l'Ampolla’ reuneix 180 corredors i corredores
06/03/2023
L'Ampolla va ser aquest diumenge 5 de març l'escenari del 'Running Series 10.000 de l'Ampolla'. Amb 180 participants, el circuit Running Series ha arrencat calendari consolidant-se com a cursa d’atletisme al territori.