Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor

Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor

Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor

Torna la IVa edició de La Garba que incorpora a SB Hotels com a title sponsor

Ajuntament
  • Ajuntament
Esports

El cap de setmana del 23 i 24 de març, l'Ampolla tornarà a ser l'epicentre del cicloturisme a les Terres de l'Ebre amb l'arribada de la IVa edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l'Ebre.

Aquesta proposta cicloturista no competitiva ofereix l'oportunitat de conèixer les Terres de l'Ebre a través del ciclisme, en concret del gravel, i descobrir aquest territori declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 2013.

Aquesta edició arriba carregada de novetats, la principal és la incorporació de SB Hotels com a patrocinador principal i title sponsor de l'esdeveniment. L'acord de patrocini permetrà a les dues marques unir forces i continuar treballant per a la promoció del cicloturisme a les Terres de l'Ebre.

La segona novetat és la incorporació de dues distàncies noves: Lo Cabrit de 130 km i +1.600 m i Lo Flamenc de 335 km i +5.700 m, aquesta darrera està pensada per al bikepacking i l'ultraciclisme.

Aquestes estaran acompanyades de les distàncies de les darreres edicions: Lo Manoll de 80 km i +35 m, La Garba de 120 km i +50 m i La Cabra de 235 km i +4.500 m. Les dues distàncies més curtes recorren els dos hemideltes del Parc Natural del Delta de l’Ebre, en canvi, les tres distàncies més llargues passen per les serres de Cardó i el Parc Natural dels Ports.

Les rutes estan dissenyades per a bicicletes gravel, però les BTT i les e-bike també hi tenen cabuda. Els recorreguts no estan marcats físicament, és a dir, que s’haurà de navegar per les rutes amb un dispositiu GPS. Els recorreguts no es fan públics fins a uns dies abans d'esdeveniment, així que l'aventura està assegurada!

Cartell SB Hotels La Garba 2024.jpg

També et pot interessar...

L'Ampolla es converteix en l'epicentre del cicloturisme gravel en una nova edició de la SB Hotels La Garba
27/03/2024
El passat cap de setmana 23-24 de març, es va celebrar la IVa edició de la SB Hotels La Garba a l'Ampolla. En aquesta edició es va arribar a un nou record de participació, assolint el límit establert de 800 participants a dues setmanes de l'esdeveniment.
La cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla' bat el rècord de participació amb 220 corredors
11/03/2024
L'Ampolla va ser aquest diumenge 10 de març l'escenari de la cursa '5.000 i 10.000 de l'Ampolla'. Amb 220 participants, ha estat l'edició amb el número més elevat d'inscrits, xifres que confirmen la seva consolidació com a cursa d’atletisme de referència al territori.
L'Ajuntament de l'Ampolla rep el premi 'Vela Social 2023' de la Federació Catalana de Vela
02/02/2024
L'Ajuntament de l'Ampolla ha rebut aquest dimecres a l'espai America's Cup Experience el reconeixement Vela Social 2023.
Vibrant fase de playoffs per tancar l’XIa edició del Torneig Jordi Pitarque Ceprià
17/09/2023
L'última jornada de l’XI Torneig Jordi Pitarque Ceprià va deixar un alt nivell de futbol i un estadi a vessar de gent.
L'equip Teslaboral, guanyador del XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla
04/07/2023
El XXV Open de Futbol Platja Ciutat de l'Ampolla es va disputar els dies 1 i 2 de juliol. El primer premi, dotat amb 2.500 euros, se'l va emportar l'equip Teslaboral; la segona posició va ser per a l'equip Flashback Salou, que va guanyar el premi de 1.000 euros; i el tercer premi, dotat de 500 euros, va ser per a l'equip Bar Àngel Els Valentins.