Èxit de participació en la X Setmana del Comerç i en la Festa de la Segregació de l’Ampolla

Èxit de participació en la X Setmana del Comerç i en la Festa de la Segregació de l’Ampolla

Èxit de participació en la X Setmana del Comerç i en la Festa de la Segregació de l’Ampolla

Èxit de participació en la X Setmana del Comerç i en la Festa de la Segregació de l’Ampolla

Ajuntament
  • Ajuntament
Comerç

De l’11 al 20 de novembre, l'Ampolla va celebrar la X Setmana del Comerç, que aquest any va girar entorn el tema Un futur molt present a l'Ampolla, i la Festa de la Segregació. El tret de sortida el va donar l’entrega del material a tots els comerços participants en la iniciativa, la qual té per objectiu dinamitzar les vendes dels establiments de la població.

Al llarg de la setmana, es van organitzar diverses activitats com la festa Tardeo jove amb un torneig de ping-pong, un altre de futbolí i música; la xerrada Vendre a la ment del client, pronunciada per Joan Mayor, business mentor & executive coach i psicòleg, que estava adreçada als comerciants locals; una rondalla a càrrec de la Rondalla Suc d'Anguila i Guardet Lo Cantador, que van alegrar els establiments amb la seva música i versos; i la degustació gastronòmica Fem un tastet, que va estar acompanyada de l’actuació de la xaranga Estrella Band.

Amb motiu de la Festa de la Segregació, el dissabte 19 de novembre, els veïns i les veïnes de l’Ampolla es van tornar a reunir al Casal Municipal per celebrar el tradicional sopar de germanor. Els i les assistents van poder col·laborar amb la iniciativa del Pastisset solidari, els fons que es van recaptar aniran destinats a La Marató de TV3 d’enguany. La nit va acabar amb el ball a càrrec de l’orquestra Pensylvania i la sessió de música de Dj. Nex.

El punt final a la Setmana del Comerç i a la Festa de la Segregació el va posar una xocolatada popular i el concert del cantautor ebrenc Miquel Rullo que van tenir lloc el diumenge 20 de novembre, a la plaça Catalunya. Aquest acte va estar patrocinat per l’empresa Delinternet.

Segons l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa: “Des de l’Ajuntament celebrem l’èxit de participació que han tingut totes les activitats organitzades per promoure les compres en els comerços locals, així com per commemorar la segregació de l’Ampolla. Després dels dos darrers anys, ens hem pogut tornar a reunir i celebrar aquestes dates tan assenyalades al calendari del nostre municipi”.

Sopar Festa de la Segregació l'Ampolla
Xerrada per als comerços de l'Ampolla
Xocolatada i concert l'Ampolla
Fem un tastet

També et pot interessar...

La Regidoria de Comerç presenta la campanya ‘Compra, guanya i balla!’ per fomentar les compres als comerços de l’Ampolla
09/11/2023
La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha impulsat la campanya *Compra, guanya i balla!*, que s'iniciarà el dilluns 13 de novembre. Aquesta iniciativa s'emmarca en la XI Setmana del Comerç que se celebra del 10 al 19 de novembre.
La Regidoria de Comerç de l'Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estudien com dinamitzar el comerç local
15/05/2023
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estan estudiant com dinamitzar el comerç local de la població. El gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, i la cap de l’Àrea de Comerç Interior de la Cambra, Maria del Carme Canalda, han lliurat a l’Ajuntament de l’Ampolla un document on es fa un estudi tècnic del comerç del municipi.
L’Ampolla posa punt final a la IX Setmana del Comerç
24/11/2021
L’Ampolla ha posat el punt final a la IX Setmana del Comerç després de vuit dies de campanyes i activitats per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local.
L’Ampolla celebra un any més la Setmana del Comerç per impulsar l’economia local
09/11/2021
Del 12 al 20 de novembre, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha preparat un seguit de propostes i activitats per dinamitzar les vendes dels establiments locals i incentivar el consum.