L’Ampolla posa punt final a la IX Setmana del ComerçL’Ampolla posa punt final a la IX Setmana del Comerç

L’Ampolla posa punt final a la IX Setmana del Comerç

L’Ampolla posa punt final a la IX Setmana del Comerç

L’Ampolla posa punt final a la IX Setmana del Comerç

Ajuntament
  • Ajuntament
Comerç

L’Ampolla ha posat el punt final a la IX Setmana del Comerç després de vuit dies de campanyes i activitats per potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç local. Sota el lema Impulsem el nostre comerç, del 12 al 20 de novembre, els comerços del municipi adherits a la iniciativa van decorar els seus aparadors i van oferir ofertes i promocions preparades per a l'ocasió.

A més a més, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla va impulsar cada dia de la setmana campanyes basades en diferents temàtiques, així com la Festa del Reciclatge, una gimcana per a tota la família amb l'objectiu de conscienciar petits i grans sobre la importància de fer una bona selecció dels residus.

Durant aquests dies, també es van organitzar dos tallers a l’Escola Mediterrani, la degustació popular Fem un tastet, que va estar acompanyada per la xaranga Estrella Band, i un matí de música pels carrers i establiments de la població amb la Rondalla Suc d'Anguila i Guardet. Coincidint amb la Festa de la Segregació, hi va haver una xocolatada popular i la festa Torna la festa, sense el sopar popular.

Així mateix, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla va impulsar la campanya Compra, rasca i guanya, a través de la qual cada establiment adscrit a la Setmana del Comerç ha repartit premis de 5, 10 i 20 euros entre la seva clientela.

“Cada any, el nostre objectiu és dinamitzar les vendes dels establiments locals i sensibilitzar els consumidors de la importància de mantenir el comerç local de l’Ampolla. Un any més, estem molt satisfets dels resultats obtinguts, ja que hem ajudat a incentivar el consum i fidelitzar i captar nous clients”, explica Geno Cabrera, regidora de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla.

DSC08013.jpg
DSC00038.jpg
DSC08026 - copia.jpg
DSC00033.jpg
WhatsApp Image 2021-11-24 at 09.37.24.jpeg
DSC08013 - copia.jpg
DSC08026.jpg
WhatsApp Image 2021-11-24 at 10.01.09 - copia.jpeg
WhatsApp Image 2021-11-24 at 10.00.33.jpeg
Setmana del Comerç (10).jpeg
Setmana del Comerç (9).jpeg

També et pot interessar...

La Regidoria de Comerç presenta la campanya ‘Compra, guanya i balla!’ per fomentar les compres als comerços de l’Ampolla
09/11/2023
La Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de l'Ampolla ha impulsat la campanya *Compra, guanya i balla!*, que s'iniciarà el dilluns 13 de novembre. Aquesta iniciativa s'emmarca en la XI Setmana del Comerç que se celebra del 10 al 19 de novembre.
La Regidoria de Comerç de l'Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estudien com dinamitzar el comerç local
15/05/2023
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla i la Cambra de Comerç de Tortosa estan estudiant com dinamitzar el comerç local de la població. El gerent de la Cambra de Comerç de Tortosa, Francesc Minguell, i la cap de l’Àrea de Comerç Interior de la Cambra, Maria del Carme Canalda, han lliurat a l’Ajuntament de l’Ampolla un document on es fa un estudi tècnic del comerç del municipi.
Èxit de participació en la X Setmana del Comerç i en la Festa de la Segregació de l’Ampolla
21/11/2022
De l’11 al 20 de novembre, l'Ampolla va celebrar la X Setmana del Comerç, que aquest any va girar entorn el tema Un futur molt present a l'Ampolla, i la Festa de la Segregació.
L’Ampolla celebra un any més la Setmana del Comerç per impulsar l’economia local
09/11/2021
Del 12 al 20 de novembre, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha preparat un seguit de propostes i activitats per dinamitzar les vendes dels establiments locals i incentivar el consum.